Sparta Vedette E-bike framemaat 57 of 62 cm na inruil € 799

Deze fiets uitproberen

Kom snel langs of maak een afspraak!

Normale prijs €1.499 Inruil korting fiets €700

Nu na inruil

€799

De Sparta Vedette! dé ideale elektrische fiets voor in de stad!

Wil je graag met of zonder ondersteuning fietsen? Dankzij de unieke vrijloopmotor fiets je hoe dan ook licht!

U kunt zelfs de accu tijdens het fietsen handig bijladen door achteruit te trappen! ( regeneren tijdens achteruit trappen)

En een stevige voordrager voor u kratje of werktas!

 

Uniek in zijn soort, de Sparta Vedette R1z herenfiets. Voor mannen die nog niet toe zijn aan een elektrische fiets, maar ook niet meer bezweet op hun werk aan willen komen of in de file willen staan, is deze fiets dé oplossing. De Vedette is een trendy stadsfiets waarbij het helemaal niet opvalt dat je gebruik kunt maken van elektrische ondersteuning.

De Vedette R1z is een hybride fiets met een strak design. Uniek bij de fiets is de all-in-one achterwielmotor. Dit betekent dat niet alleen de motor, maar ook de accu en de sensoren zijn verwerkt in het achterwiel. Het Zehus systeem is eenvoudig te bedienen via je smartphone. Via een gratis app kun je zelf regelen hoeveel ondersteuning je krijgt.

- De accu kunt u uiteraard ook via de meegeleverde oplader opladen, deze zit slim en hufter/diefstal proof in het achterwiel weggewerkt, de actieradius is dan 15 tot 40 km...als u tijdens uw fietsrit achteruit trapt laad u de accu weer bij en kunt u verder fietsen.

 

Deze E-bike wordt geleverd met 12 maanden dealergarantie.

Het unieke design van de Vedette wordt compleet gemaakt met de unieke geïntegreerde zadelstrop en de opvallende voordrager. Kortom, de Vedette R1z is een fiets om op gezien te worden en het is niet voor niets dat hij destijds is genomineerd voor fiets van het jaar. De accu wordt uit zichzelf opgeladen door achteruit te trappen, hoe handig is dat!

Framehoogte: 57 en 62 cm

Normale prijs € 1499,-

LET OP: nu € 700,- inruilkorting!
 

Nu dus na inruil van uw fiets voor € 799,- !!

 

Specificaties
Merk Sparta
Frame type Heren
Motor positie Achterwiel motor
Accu locatie Geïntegreerde accu
Aandrijving Ketting met scherm
Versnellingen Geen
Remmen Mechanische velgremmen