Mobiel menu

Bezoek onze winkel!
Hoofdstraat 38
7311 KC Apeldoorn

Honderden modellen in de winkel!
Aankoopadvies nodig?    
055 - 52 11 778Vraag aan

Zoeken op onze site
Vul hier uw trefwoord in

Batavus milano bosch 400 wh= 140 km accu Nu 600 euro Goedkoper! 
IMG_9082
17
IMG_9082
17
 
Beschrijving

Dé Allround  comfortabele en betrouwbare Bosch E-bike!

 • 50 Nm active line motor met VRIJLOOP
 • makkelijk uitneembare krachtige 400 Wh accu (tot wel 140 km actieradius)
 • overzichtelijk en afneembaar lcd-display
 • meeloop functie
 • verende voorvork en zadelpen vering
 • zeer ruime en lage instap gecombineerd met extra stabiel frame!
 • uiteraard in zowel dames als heren uitvoering in meerdere kleuren en frame maten DIREKT uit voorraad leverbaar .
 • na inruil vanaf € 2099 ! (Deze prijs geldt alleen voor de witte uitvoering)
 • de zwarte, bruine, grijze, blauwe uitvoering is na inruil € 2199.

Test rapport van Elektrischefietskiezen.nl:

Testrapport Batavus Milano E-go

 

Deze fiets bevindt zich in het segment tussen de stads- en hybride fiets. Zijn stevige bouw en gesloten kettingkast is een kenmerk van een stadsfiets maar met zijn zeven versnellingen is hij ook geschikt om wat grotere fietstochten te maken. Deze fiets weegt, samen met de accu van 2,5 kg, totaal 26,0 kg. De fiets heeft een adviesprijs van 2699 Euro. Zowel de voorvork als het zadel is voorzien van vering voor optimaal comfort. Batavus heeft gekozen voor een hydraulische velgrem in het voor- en achterwiel.

Bij de Milano E-go heeft men gebruikt gemaakt van een Lithium ion (Li-ion) accu. Dat is een accusoort die samen met de Lithium Polymeer (LiPo) en Lithium ijzer fosfaat (LiFe) accu in vrijwel alle moderne elektrische fietsen wordt gebruikt. De accu is wel wat duurder dan de vroeger veel gebruikte Nikkel Metaalhydride accu maar biedt vele voordelen. Zo is de levensduur veel langer, de accucapaciteit is veel groter (bij gelijkblijvend gewicht) en heeft een zeer lage zelfontlading.

De Milano E-go heeft een accu van 396 Wh (36 Volt - 11 Ah). De accu bevindt zich boven het achterwiel. De accu kan eenvoudig verwijderd worden wat prettig is bij het op- en aftillen van de fiets op de fietsendrager. Daarnaast is het heel fijn dat je zelf kan bepalen waar je de accu kan opladen. Je hoeft niet de hele fiets naar het stopcontact te slepen, maar alleen de accu. Dat is niet alleen tijdens de fietstocht prettig, als je de accu onderweg nog even een klein beetje wilt opladen, maar ook ideaal voor in de winter. Want een accu kan je het best bij kamertemperatuur opladen. In ongeveer 2 uur wordt een lege accu weer volledig geladen.

De elektromotor bevindt zich in het midden van de fiets en is aangesloten op de trapas. De elektromotor beschikt over een koppel van 48 Nm, dit koppel bepaalt de kracht die de motor kan leveren, hoe groter het koppel, hoe meer kracht. In welke mate je trapondersteuning krijgt, dus hoeveel kracht de elektromotor jou levert, is instelbaar op het stuur waarbij je kan kiezen uit vijf trapondersteuningsstanden. Dit model is voorzien van een trapkracht en rotatiesensor. Deze meet niet alleen hoe snel je de trappers ronddraait maar ook hoeveel kracht je uitoefent op je pedalen. Deze informatie wordt door het motormanagement gebruikt om de trapondersteuning van de motor te bepalen. De combinatie van rotatie- en trapkrachtsensor is een ideale combinatie van sensors die je alleen in de duurdere elektrische fiets modellen aantreft. Deze combinatie van sensors garandeert de meest gelijkmatige trapondersteuning. De folder van Batavus vermeldt een actieradius tot 140 km. Dat is uiteraard in de lichtste trapondersteuningsstand en onder ideale omstandigheden.

Wanneer we uitgaan van de capaciteit van de accu van 396 Wh, die standaard met deze fiets wordt geleverd, is een actieradius voor deze Batavus Milano E-go van 72 km meer in de lijn van de verwachting. In het artikel wat is de actieradius van een elektrische fiets? wordt uitgelegd dat de werkelijke actieradius nooit met zekerheid te bepalen is omdat dit van vele factoren afhankelijk is.

Dit model wordt geleverd met "Power Assist". De rechterhandvat is uitgevoerd als gashandel. Wanneer je niet fiets zal deze gashandel de fiets langzaam in beweging zetten. Dat is fijn als je veel bagage bij je hebt, of een kind achterop. Maar het helpt je ook om eenvoudig in een fietsenstalling omhoog te gaan in de fietsgoot naast de trap. Zodra je aan deze handel draait tijdens het fietsen kan je het maximale vermogen aanwenden om bijvoorbeeld een hele steile helling wat eenvoudiger te nemen.

Eigenschappen
 • Beschikbare maten
 • 48 , 53 , 57 , 61 ,65
 • Gewicht (kg)
 • 23 kg
 • Bijzonderheden
 • Ook als nuvinci harmony uitvoering leverbaar

Deze fiets uitproberen?
Kom snel langs of maak een afspraak!

Normale prijs
€ 2.699
Af: inruil fiets
€ 600
 
U betaalt
€ 2.099
Direct afspraak maken
 
 
Close menu