Mobiel menu

Bezoek onze winkel!
Hoofdstraat 38
7311 KC Apeldoorn

Honderden modellen in de winkel!
Aankoopadvies nodig?    
055 - 52 11 778Vraag aan

Zoeken op onze site
Vul hier uw trefwoord in

Batavus Stream Middenmotor Nu € 600 Goedkoper! 
IMG_2353
IMG_2356
IMG_2353
IMG_2356
 
Beschrijving

De Batavus Stream wint al jarenlang prijzen waaronder al 2 KEER ! de Beste uit de test van de consumentenbond. En wat ons betreft verdient deze fiets ook alle eer omdat het echt een ideale boodschappen én toerfiets is.

Robuuste allround toerfiets

Deze Batavus fiets is een hele fijne en robuuste e-bike. Door de Yamaha middenmotor (80 NM ! ) ondersteunt hij zeer krachtig. Ook is deze elektrische fiets voorzien van een 500Wh accu wat betekend dat u urenlang kunt fietsen op een volle batterij. Hierdoor is het heerlijk fietsen met deze krachtpatser, een actieradius van mee als 100 km is géén probleem! Maar ook op de korte afstand is deze fiets zeer fijn. Vanwege zijn onderhoudsarme kettingkast, met 7 versnellingen is deze fiets ook fijn als stadsfiets.

Veilig in gebruik

De Batavus Stream is zeer gemakkelijk te bedienen door een bedieningspaneel vlakbij het handvat, hiermee bedien je de 4 onders. Hierdoor kunt u tijdens het fietsen op en neer schakelen zonder uw handen van het stuur af te halen. Het middendisplay is afneembaar en makkelijk te lezen en eenvoudig in gebruik. Eigenlijk is het gewoon een kwestie van opstappen en gaan bij deze fijne e-bike. De krachtige hydraulische remmen zorgen ervoor dat u gemakkelijk én gedoseerd tot stilstand komt en de veilige verlichting met felle lichtbundel loopt via de accu. Kortom een veilige en degelijke elektrische stadsfiets  voor jarenlang fietsplezier!

 

Bij ons uit eigen voorraad DIREKT leverbaar, de laatste winkelfietsen in zowel dames als heren in diverse frame maten!

Deze fiets uitproberen?
Kom snel langs of maak een afspraak!

Normale prijs
€ 2.599
Af: inruil fiets
€ 600
 
U betaalt
€ 1.999
Direct afspraak maken
 
 
Close menu