Cortina E-Mozzo Pro 500wh € 2999 nu na inruil € 2299

Deze fiets uitproberen

Kom snel langs of maak een afspraak!

Normale prijs €2.999 Inruil korting fiets €700

Nu na inruil

€2.299

Het top-model van Cortina: sportief in het kwadraat!

Voorzien van de nieuwste zéér stille Shimano steps middenmotor!!

De Cortina E-Mozzo Pro heeft 8 versnellingen, een verende zadelpen en het E6100-systeem van Shimano. In deze fiets is de techniek van Shimano voor elektrische mountainbikes gecombineerd met het Cortina-design voor sportieve stadsfietsen. Het resultaat is een elektrische Cortina E-Mozzo die er strak uitziet en bovendien supersnel is!

Het natuurlijke fietsgevoel wordt gecreerd door de combinatie van een trapkrachtsensor en rotatiesensor. De krachtige, compacte en lichtgewicht (2,88 kg) motor van Shimano STEPS E6100, is bij uitstek geschikt voor langere afstanden, heuvels en bergen. Ideale gewichtsverdeling in de fiets door plaatsing van de motor in het midden van het frame (bij de trapas).

De Cortina E-Mozzo valt op door zijn strakke design en de geïntegreerde 500 Wh accu op de bovenbuis van de e-bike. De Actieradius van deze fiets is 85 kilometer bij maximale ondersteuning en maar liefst 170 km met minimale ondersteuning.

Uitgebreid bedieningspaneel bij het handvat en luxe Shimano display op het midden van het stuur. Je kunt de snelheid, dagafstand, totale afstand en gemiddelde snelheid aflezen en de verlichting bedienen vanaf de display. Ook kun je gebruik maken van de loophulp.

De Cortina Mozzo Pro valt niet alleen overdag, maar ook 's avonds op samen met de Busch & Muller 70 lux koplamp en het ILU achterlicht verwerkt in het achterspatbord

Deze strakke Cortina is uitgerust met hydraulische schijfremmen van Shimano. Deze rem werkt op oliedruk, is zeer betrouwbaar en veilig.

 

Het laatste winkelmodel dus OP = OP!

Direct uit voorraad leverbaar in framemaat: 56 cm.

 

Normaal voor € 2999,-

Inruilkorting nu € 700,-

Bij ons nu na inruil van uw huidige fiets voor € 2299,-

Specificaties
Merk Cortina
Frame type Heren
Motor positie Middenmotor
Accu locatie Uitneembaar op frame
Aandrijving Ketting met gesloten kettingkast
Versnellingen 7 of 8 versnellingen
Motor vermogen 60 nm
Merk motor Shimano
Remmen Hydraulische schijfremmen
Vering Geen