Dutch ID Tour N8 Bosch active Bosch Middenmotor!

Deze fiets uitproberen

Kom snel langs of maak een afspraak!

Normale prijs €2.499 Inruil korting fiets €1.000

Nu na inruil

€1.499

Deze fiets combineert de voordelen van een stads- en hybride fiets. De gesloten kettingkast en stevige bouw is typerend voor de stadsfiets maar met zijn acht versnellingen neigt hij naar de hybride fiets waarmee leuke toertochtjes te maken zijn. De voorvorkvering en de geveerde zadelpen zorgen voor een optimaal comfort. Dutch-id heeft gekozen voor een onderhoudsvrije rollerbrake rem zowel voor als achter.
 

Deze fiets is voorzien van een 300 wh Bosch accu, 400 wh of 500 wh mogelijk tegen meerprijs. Die heeft een aantal prettige eigenschappen zoals een lange levensduur, hij is niet groot en niet heel zwaar in vergelijking met vele andere accutypen. Daarnaast is de zelfontlading vrij laag. Wanneer je de fiets een paar weken niet hebt gebruikt hoef je hem niet eerst op te laden voor gebruik.
 

Onder de bagagedrager bevindt zich de accu. De accu kan eenvoudig verwijderd worden en daarnaast is het heel fijn dat je zelf kan bepalen waar je de accu kan opladen. Je hoeft niet de hele fiets naar het stopcontact te slepen, maar alleen de accu. 
 

De elektromotor bevindt zich in het midden van de fiets en is aangesloten op de trapas. De elektromotor beschikt over een koppel van 48 Nm, dit koppel bepaalt de kracht die de motor kan leveren, hoe groter het koppel, hoe meer kracht. De fiets biedt vier trapondersteuningsstanden waarmee je kan instellen hoeveel hulp je krijgt van de elektromotor tijdens het fietsen.


Nu € 1000,- inruilkorting!!

Normaal voor € 2499,-
Nu NA INRUIL van uw fiets voor € 1499,-

Specificaties
Frame type Heren
Aandrijving Ketting met gesloten kettingkast
Accu locatie Bagagedrager accu
Versnellingen 7 of 8 versnellingen
Motor vermogen 50 Nm
Motor positie Middenmotor
Merk motor Bosch
Remmen Rollerbrake remmen
Vering Geveerde voorvork en zadelpen vering
Merk Dutch id