Dutch ID Urban middenmotor 400wh frameaccu na inruil € 1599

Deze fiets uitproberen

Kom snel langs of maak een afspraak!

Normale prijs €2.899 Inruil korting fiets €1.300

Nu na inruil

€1.599

Deze e-bike is met zijn sportieve kenmerken, lage gewicht en stabiele accu- en motorpositie, perfect voor de stad! Drukke plekken zijn dus geen probleem met deze wendbare fiets. Met de Nexus 8 premium naafversnellingen en 400Wh accu ook zeer geschikt voor woon-werk-verkeer. De korte voorvork van carbon, lange bovenbuislengte en steile hoek van de zadelbuis zorgen voor een sportieve zithouding. Zo kunt u snel fietsen en bent u erg wendbaar Het robuuste remsysteem is zeer betrouwbaar en veilig. Hydraulische remkracht zorgt voor groot remvermogen. De Magura remmen HS11 zijn vriendelijk in onderhoud en worden niet voor niets wereldwijd toegepast. Hiermee heeft de Urban een krachtig maar goed doseerbaar remsysteem.

Uitgerust met het SHIMANO STEPS systeem en een goed leesbaar LCD-display. Zo kunt u goed de snelheid, de actieradius en het aantal gereden kilometers in de gaten houden. De Shimano Steps geluidsarme middenmotor geeft een natuurlijk ondersteuningsgevoel door het gebruik van een trapkracht sensor.

Een ware uitvinding is het Di2 systeem op deze Urban! De fietservaring verbetert hiermee aanzienlijk omdat je elektronisch de versnellingsnaaf kunt bedienen. Met knopjes naast het handvat klikt je zonder enige kracht door de versnellingen heen. Snel en met bijzonder veel gebruiksgemak. In de automatische stand zal de naaf automatisch de versnellingen kiezen, de schakelmomenten zijn in stapjes, je dient de pedalen kortstondig stil te houden tijdens het schakelen.

Verkrijgbaar in dames framematen :  48 - 53 cm 

En heren framematen : 53 - 58 cm

( met gesloten kettingkast pakket ook mogelijk, meerprijs € 100,-  ) ZIE FOTO 2

Normaal voor € 2899,- 

Inruilkorting nu € 1300,-

Nu na inruil van uw fiets voor € 1599,-

Specificaties
Merk Dutch id
Frame type Lage instap
Motor positie Middenmotor
Accu locatie Uitneembaar op frame
Aandrijving Ketting met gesloten kettingkast
Versnellingen 8 versnellingen
Motor vermogen 60 nm
Merk motor Shimano
Remmen Hydraulische velgremmen
Vering Geen