29 er Sensa Fiori SL "Ltd" carbon mountainbike

Deze fiets uitproberen

Kom snel langs of maak een afspraak!

Normale prijs €1.899 Inruil korting fiets €200

Nu na inruil

€1.699

Deze Fiori SL superlite ( gewicht slechts 10.8 kg!!) is een van de topfietsen onder de Sensa mountainbikes. Dit is een model met carbon frame welke uitgerust is met de degelijke Shimano SLX / XT mix schakelset.

Sensa kiest er niet voor niets voor om juist deze fietsen met deze betere Shimano groepsets uit te laten rusten. De frames zijn namelijk voor serieus knalwerk gemaakt en kunnen dus ook echt tegen een stootje. Dit is te zien aan de Supra Ma-Elite wielen die gebruikt zijn en de RockShox REBA RL 29 taper air 80mm lock-out voorvork. Beide onderdelen ademen kwaliteit, snelheid en kracht.

Zoek je dus een fiets waar je goed wedstrijden mee kan rijden, toertochten of een fiets waar je eens een potje serieus in het bos mee kan huishouden? Dan is dit de fiets voor jou!

Direct leverbaar in framemaat:

19 inch = L 

Uiteraard leveren wij u deze atb geheel rijklaar, stuur en zadel op uw lichaams maat afgesteld en met 24 maanden garantie + 1e gratis controlebeurt!

  • Topkwaliteit afmontage want alle rem en schakeldelen alsmede naven, ketting, cassette, crankset zijn van Shimano SLX en Shimano XT achterderrailleur!

Normale prijs € 1899,-

Inruilkorting nu € 200,-

Na inruil van uw huidige fiets slechts € 1699,-

Specificaties
Merk Sensa
Frame type Heren
Aandrijving Ketting met derailleur
Versnellingen 22 versnellingen
Remmen Hydraulische schijfremmen
Vering Geveerde voorvork