29 er Sensa Fiori SL CARBON full XT Di2 nu na inruil € 3499

Deze fiets uitproberen

Kom snel langs of maak een afspraak!

Normale prijs €4.999 Inruil korting fiets €1.500

Nu na inruil

€3.499

De Sensa Fiori SL Premium Stealth Full XT Di2 is een zeer fraai uitgeruste 29 inch MTB die gemaakt is om lekker te gassen! Deze 29er is een comfortabele MTB die gemaakt is voor snelheid. Dankzij de grote wielen genereer je met minder inspanning meer snelheid. Ook obstakels worden een fluitje van een cent met deze grotere wielmaat.

Het comfort komt niet alleen via het carbon frame en het fijne stuur maar ook uit de verende voorvork. Rock Shox is een van de betere leveranciers van voorvorken en deze heeft een instelbare veerweg van 100 mm. Iedereen die wel eens op snelheid off road een afdaling heeft gedaan weet hoeveel energie er verloren gaat in het vast houden van het stuur en het opvangen van de hobbels, met deze voorvork zal dat vele malen comfortabeler zijn.

Deze 29er van Sensa is zeer goed uitgerust met een Shimano XT Di2 elektronisch schakelsysteem met 2x11 versnellingen. En kijk eens naar de hydraulische schijfremmen en het carbon frame: wat een plaatje!

De fiets is voorzien van de volgende opties:

- DT Swiss XCR 1200 wielset
- Schwalbe Rocket RON banden voor veel grip en excellente roleigenschappen
- Rockshox 100 mm voorvork met lock-out op stuur
- 3T Stealth Set Mountain

Sensa mountainbikes worden door ons aan u geleverd met garantie en uiteraard geheel op uw maat afgesteld, eventuele accesoires worden door ons vakkundig gemonteerd op uw fiets.

Direct bij ons uit voorraad leverbaar ZOLANG de voorraad strekt!

Direct leverbaar in de framemaat:

19 inch

Normaal voor: € 4999,- 

Inruilkorting: €1500,-  

Nu NA INRUIL van uw fiets slechts €3499

Specificaties
Merk Sensa
Aandrijving Ketting met derailleur
Versnellingen 22 versnellingen
Remmen Hydraulische schijfremmen