Dutch ID HS h380 500 wh accu Speed pedelec 45 km/u

Deze fiets uitproberen

Kom snel langs of maak een afspraak!

Normale prijs €3.599 Inruil korting fiets €1.100

Nu na inruil

€2.499

optimale woon-werk verkeer Speedbike! :

Met deze Dutch id Trekking HS speedpedelec komt u zonder te zweten aan op werk. Met de ondersteuning aan heeft u nooit meer wind tegen, is geen brug te hoog en rijdt u ontspannen het overige verkeer voorbij. Deze Trekking HS heeft een robuust en comfortabele frame!

Deze Dutch ID is voorzien van een krachtige middenmotor, de Bosch Performance Speed. Dit systeem is niet alleen zeer soepel en krachtig maar ook zeer betrouwbaar. Met een draaimoment van tot wel 63 Nm krijgt u al bij lage trapfrequenties de volledige ondersteuning. Dat zorgt voor een krachtig rijgedrag. In combinatie met de uitneembare 500 wh accu uitermate geschikt voor het 'optimale woon-werkconcept'!

De Trekking HS heeft standaard het Intuvia middendisplay. Het systeem bedient u daardoor makkelijk met de afstandsbediening naast het handvat, het grote middendisplay geeft alle informatie duidelijk weer. Dit display heeft een USB laadplug voor uw mobiel en is afneembaar. 

Deze Enviolo achternaaf heeft een traploze versnelling! Vloeiend schakelen zorgt altijd voor het juiste verzet. Het is een van de meest betrouwbare systemen op de markt voor speed pedelecs. Met dit systeem kunt u altijd schakelen, onder druk, bij stilstand zelfs bij hoge kettingspanning door de Bosch Performance motor.

De Magura MT4e is ontworpen om u betere remprestaties te geven. De innovatieve Magura technologie zorgt voor een perfecte combinatie van rem betrouwbaarheid en controle. U kunt de remkracht eenvoudig aanpassen, naar veel of weinig remkracht die noodzakelijk is.

Speciaal voor E-Bikes gemaakt! Het hoogwaardige compound heeft een geringe rolweerstand en boven alles een zeer goede grip. Dat zorgt voor veiligheid, ook bij hoge snelheden in de bochten.

Framehoogte van het damesmodel: 53 cm


Nu € 1100,- inruilkorting!!

Normaal voor € 3599,-
Nu NA INRUIL van uw fiets voor slechts € 2499,-

Specificaties
Merk Dutch id
Frame type Lage instap
Motor positie Middenmotor
Aandrijving Ketting met scherm
Accu locatie Bagagedrager accu
Versnellingen Traploos handmatig
Motor vermogen 65 Nm
Merk motor Bosch
Remmen Hydraulische schijfremmen
Vering Geveerde voorvork en zadelpen vering
Speed Pedelec Ja