Dutch ID Urban HS N380 Bosch 500 wh Speed pedelec 45 km/u

Deze fiets uitproberen

Kom snel langs of maak een afspraak!

Normale prijs €3.599 Inruil korting fiets €1.100

Nu na inruil

€2.499

Op volle kracht door het verkeer

De Urban HS heeft de Bosch Performance motor met 63Nm! en een 500 wh accu dus ondersteuning tot circa 45km/h. Dit alles gekoppeld aan uw eigen inspanning. Met de accu laag in het frame en de sportieve geometrie is dit een speedpedelec voor de ultieme beleving. Daarbij geldt vooral: hoe meer bochten hoe meer rijplezier!

De Urban HS is voorzien van een krachtige middenmotor, de Bosch Performance Speed. Dit systeem is niet alleen zeer soepel en krachtig maar ook zeer betrouwbaar. Met een draaimoment van tot wel 65 Nm krijgt u al bij lage trapfrequenties de volledige ondersteuning. Dat zorgt voor een krachtig en vlot rijgedrag.

Het systeem bedient u makkelijk met de afstandsbediening naast het handvat, het grote middendisplay geeft alle informatie duidelijk weer. Dit display heeft een USB laadplug voor uw mobiel en is uiteraard afneembaar. 

Deze naaf heeft een traploze versnelling. Vloeiend schakelen zorgt altijd voor het juiste verzet. Het is een van de meest betrouwbare systemen op de markt voor speed pedelecs. Met dit systeem kunt u altijd schakelen, onder druk, bij stilstand zelfs bij hoge kettingspanning door de Bosch Performance motor.

Het Magura MT4e remsysteem is ontworpen om u betere remprestaties te geven. De innovatieve Magura technologie zorgt voor een perfecte combinatie van rem betrouwbaarheid en controle. U kunt de remkracht eenvoudig aanpassen, naar veel of weinig remkracht.

De V-Guard band met een anti-leklaag zorgt voor een hoge lekbescherming. Het nieuwe Addix Race compound biedt extra stevige grip bij hoge snelheid in de bochten en een lange levensduur in het E-gebruik.


Nu € 1100,- inruilkorting!! OP=OP!!

Laatste exemplaar in Frame maat: 53 cm

Wij leveren u deze E-bike geheel rijklaar met 24 mnd dealergarantie.

Normaal voor: € 3599,-

Inruilkorting nu: € 1100,-

Nu na inruil van uw fiets voor: € 2499,-

Specificaties
Merk Dutch id
Frame type Lage instap
Motor positie Middenmotor
Accu locatie Uitneembaar op frame
Aandrijving Ketting met scherm
Versnellingen Traploos handmatig
Motor vermogen 65 Nm
Merk motor Bosch
Remmen Hydraulische schijfremmen
Vering Geen
Speed Pedelec Ja