Cortina Speed 7 versnellingen Jet Black Matt

Deze fiets uitproberen

Kom snel langs of maak een afspraak!

Nu na inruil

€549

Cortina fietsen zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld, overal waar je komt zijn ze wel te vinden, binnenkort misschien zelfs bij jou in de garage. De Cortina speed is een perfect voorbeeld van wat de Cortina fietsen zo populair maakt, de fietsen zijn betaalbaar en van goede kwaliteit. Het aluminium frame zorgt dat de fiets tegen een stootje kan, maar geeft de fiets ook een strakke uitstaling. Daarnaast is de fiets uitgerust met een zeer degelijke afmontage, wat de fiets ideaal maakt om een boodschap te doen, of om naar school of werk te fietsen.

Op zoek naar een lichtgewicht commuter bike voor je dagelijkse rit naar school of werk? Dan is de Cortina Speed dé match voor jou! Deze elegant vormgegeven stadsfiets in de kleur Jet Black Matt heeft een sportieve zithouding, slanke achterdrager en strakke design-lampen. De Cortina Speed voor dames is verkrijgbaar in framehoogtes 51 & 56 cm.

De Cortina Speed is uitgerust met de betrouwbare Shimano Nexus 7-traps versnellingsgroep en Shimano rollerbrakes die zorgen dat je snel en veilig tot stilstand komt. De fiets is voorzien van een zijstandaard, een AXA Solid Plus ART** slot, een Selle Royal Rio City zadel en voor- en achterverlichting. 


 

Deze fiets wordt geheel rijklaar afgeleverd, is voorzien van 24 maanden garantie en een gratis eerste controlebeurt.

Uit voorraad leverbaar in damesmaat: 51 & 56 cm

 

Nu na inruil van uw fiets voor € 549,-