Sensa Cross Travel Deore Slechts 15.2 kg!

Deze fiets uitproberen

Kom snel langs of maak een afspraak!

Normale prijs €899 Inruil korting fiets €200

Nu na inruil

€699

Deze Sensa Cross-Travel Deore Mix  is één van de meest sportieve tourfietsen uit het assortiment van Sensa. Deze recreatiefiets  heeft een volledig aluminium frame en een comfortabele voorvork die geveerd is. De vering en demping is in te stellen naar uw wens en afhankelijk van de terreinen die u op dat moment gebruikt.

Versnellingen:

De 27 versnellingen Shimano Deore Mix groep bieden u het perfecte rijgedrag tijdens uw ritten. Deze hoogwaardige Shimano groep zorgt voor superieur schakelgedrag en zeer slijtvast materiaal. De Sensa Cross-Travel Deore Mix is voor mensen die direct hoog willen inzetten en topmateriaal verwachten!

Verlichting:

De verlichting op deze Sensa werkt voor en achter op AA- batterijen. Deze krachtige LED verlichting geeft u het hele jaar door de veiligheid die je wenst. De krachtige Shimano remmen, zorgen voor een solide rem waar u ook krachtige mee kunt remmen, tijdens elk weertype!

Bagage meenemen:

De stevige bagagedrager geeft u de mogelijkheden om al uw spullen voor werk of vakantie mee te nemen. Daarnaast is deze fiets een zeer solide fiets met extra hoge aluminium velgen met RVS spaken, aluminium spatborden en een stevig kettingscherm om uw kleding schoon te houden.

Sensa Travel Cross kenmerken:

  • Aluminium frame
  • Suntour verende voorvork met lock-out
  • Led voor en achter verlichting
  • Shimano afmontage
  • 27 versnellingen
  • ca. 15.2 kg

Zolang de voorraad strekt nog leverbaar in meerdere dames en heren maten!

Normale prijs: €899,-

Inruilkorting oude fiets: €200,-

Nu na inruil van uw fiets voor: €699,-

Specificaties
Merk Sensa
Frame type Lage instap
Aandrijving Ketting met derailleur
Versnellingen 27 versnellingen
Remmen Mechanische velgremmen
Vering Geveerde voorvork